FAT PHILLS TILBURG

Recentebeoordeling


3 sterren uit 126 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Fat Phills Tilburg. Meer weten? Ontdek meer

14 mei 2024 om 12:41 Brood was niet lekker, en erg belachelijke prijzen
22 apr 2024 om 11:30 Heerlijke smeuïge burgers.
7 mrt 2024 om 18:53 Ik had €7,25 betaald voor een normale friet met fat Phill Saus. Toen ik het doosje van het friet openmaakte zaten er letterlijk maar een aantal frietjes in, ook heb ik een foto gemaakt hiervan. Dit kan echt niet! Ik ben oprecht zwaar teleurgesteld.
24 feb 2024 om 22:02 Na 2 uur en 3 minuten bestelling pas gekregen. Na 1 uur er heen gebeld en te horen gekregen dat de bestelling toen pas binnen was gekomen. Of ik dit moet geloven weet ik niet. Eten smaakte best prima alleen best duur voor wat je krijgt
21 feb 2024 om 22:35 Het duurde veelste lang voor wat ik kreeg. Hiervoor een keer eerder bestelt, toen waren de buffalo fries en goedkoper en kreeg ik letterlijk 2 keer zoveel als nu overal gewoon slecht veelste duur voor wat je krijgt. Bagger
20 feb 2024 om 9:36 Blee
23 jan 2024 om 21:00 Voor de eerste keer besteld hier. Ik vond het niet echt bijzonder. Was erg dunne half koude slappe friet . Wij bestellen hier in iedergeval niet meer
22 jan 2024 om 19:36 Duurde erg lang voor het eten in huis was ( 1 uur en 45 min). Hierdoor waren de frietjes lauw en slap. Burger was lekker geweest als hij warm was..
15 jan 2024 om 20:03 18.01 eten besteld, 19:57 gebeld of het al onderweg was. Dit was helaas nog niet het geval. Heel slecht!
5 jan 2024 om 18:49 De burgers en friet smaakte voortreffelijk
3 jan 2024 om 12:44 Verkeerde bestelling gekregen, friet was slap en koud
1 jan 2024 om 19:38 burgers waren lekker maar friet helaas erg slap en niet warm. jammer!